Antenni TV

Antenni TV kanavapaketit on helppoa hankkia omaan kotiin. Niitä varten tarvitset ainoastaan maksu-TV kortin. Muista myös tarkistaa, että digiboksisi tai televisiosi sisältää kortinlukijan. Kortti laitetaan vain sisään laitteeseen ja katselunautinto voi alkaa.

Antennitalouksien kannattaa hankkia satelliitti-tv television katseluun. Satelliitti-TV:ssä kanavapakettien tarjonta on kaikista laajinta ja kuvan ja äänen laatu ovat omaa luokkaansa. Nykyään antenni-TV:lle saa myös hyvän valikoiman HD.kanavia, eivätkä ne ole vain kaapeli-TV:n etuoikeus. Tilaamalla erilaisia kanavapaketteja saat monipuolisempaa sisältöä televisioosi ja näet suosikkisarjat ja elokuvat parhaalla mahdollisella laadulla, myös teräväpiirtona. Monet palveluntarjoajat mainostavat pakettiensa yhteydessä tilaajille ilmaista asennusta.

Kanavapaketteja antennikoteihin tarjoavat Canal Digital ja PlusTV(nykyään osa DNA:ta).

Kannattaa katsastaa tuorein PlusTV tarjous:

  • PlusTV - PlusTV OmaPaketti 22,40 €/kk, nettiostajalle lahjaksi jopa 100 € S-ryhmän lahjakortti! Avaus 0 €

Sivustollamme on tietoa satelliitti-tv infoa infoa sekä tietoa kanavapaketeista.

Satelliittikanavat:
  • Canal Digital - Asennus 0 euroa! Formula 1 ja SM-Liiga. HD digiboksi 10 euroa. Nettiostajan etu: -20 euroa
Antenniverkkoon:
  • PlusTV - Tilaa PlusTV Verraton -paketti kuuden kuukauden määräaikaisella tilauksella ja saat avauksen veloituksetta (etusi 39,90 €) sekä kuusi ensimmäistä kuukautta hintaan 14,95 €/kk + korttimaksu 2,99 €/kk (etusi 30,00 €).