Kortinlukija

Kortinlukija on laite, joka tunnistaa maksu-TV kortin ja muuntaa salatut kanavat katseltavaan muotoon. Toisin sanoen televisiosi kanavatarjonta lisääntyy ja monipuolistuu. Näet yhä myös samat ilmaiskanavat kuin ennen. Nykyisissä digibokseissa ja HDTV televisioissa on kortinlukija sisäänrakennettuna. Tällöin maksu-TV kanavapaketit näkyvät heti, kun laittaa Maksu-TV kortin kortinlukijaan.

Conax kortinlukijat

Maksu-TV kortinlukijoiden tyyppi on Suomessa yleensä Conax. Kun digiboksi tai televisio omaa Conax-kortinlukijan tiedät, että voit tilata kanavapaketin mikä käyttää Conax teknologiaa maksu-TV korteissa.

HD kanavapaketit

HD Kanavapaketit toimivat aivan kuin tavalliset kanavapaketit. Maksu-TV kortti asetaan kortinlukijaan ja HD lähetykset ovat näkyvissä. HD kanavapakettien kanavien katsomiseen tarvitset HD digiboksin, HD Ready tai Full HD television.

Mistä kanavapaketti?

Kanavapaketin tilaaja voi saada määräaikaisen tilauksen yhteydessä ilmaisen digiboksin tai vastaavia etuja. Kannattaakin katsastaa tuoreimmat maksu-tv yritysten kanavapaketti tarjoukset.

Maksu-TV kortit ovat saatavilla useista myyntipisteistä sekä internetistä. Maksu-TV kanavapaketit saa oheisilta tahoilta:

  • Canal Digital - Asennus 0 euroa! Formula 1 ja SM-Liiga. HD digiboksi 10 euroa. Nettiostajan etu: -20 euroa
  • PlusTV - Tilaa PlusTV Verraton -paketti kuuden kuukauden määräaikaisella tilauksella ja saat avauksen veloituksetta (etusi 39,90 €) sekä kuusi ensimmäistä kuukautta hintaan 14,95 €/kk + korttimaksu 2,99 €/kk (etusi 30,00 €).