Maksu-TV

Maksu-TV ja maksulliset kanavat ovat yleistyneet Suomessa vauhdilla. Kanavatarjonta onkin varsin kattava. Maksu-TV kanavat ovat tarjolla antenni, kaapeli ja satelliitti televisioon. Korkealaatuiset HD kanavat ovat saatavilla myös monen HDTV laitteiston omistajan iloksi.

Maksu-TV kanavapaketit ovat helppoja hankkia. Antenni- ja kaapelitalouksien kohdalla tarvitaan vain maksu-TV kortti, jolla maksullisten kanavien salaus voidaan purkaa. Kortti asennetaan digiboksiin tai televisioon ja katselu voi alkaa. Tarkista, että digiboksissa tai televisiossai on tarvittava korttipaikka (yleensä Conax tyyppinen). Nykyään korttipaikka löytyy käytännösssä kaikista laitteista.

Satelliitti-TV kanavapaketit vaativat myös muuta laitteistoa maksu-TV kortti ja kortinlukijallinen digiboksi tai televisio. Yleensä nämä laitteet ja niiden asennus sisältyy satelliitti-TV palvelun kuukausimaksuun. Kannattaa myös huomioida, että tarvitse satelliittilautaselle sopivan asennuspaikan. Satelliitti-TV:tä voidaan pitää hieman vaivalloisemmasta asennuksesta huolimatta television ystävän parhaana kaverina. Nykyään kanavapaketteja tarjoavat yritykset tarjoavat lähes poikkeuksetta paketteja niin kaapeli- kuin antennitalouksiinkin.

Mikä maksu-TV minulle?

Ohessa linkit maksu-TV operaattoreiden tarjoussivuille helpottamaan vertailua:
Satellittikanavat:

  • Canal Digital - Asennus 0 euroa! Formula 1 ja SM-Liiga. HD digiboksi 10 euroa. Nettiostajan etu: -20 euroa
Antenniverkkoon:
  • PlusTV/DNA Welho - Tilaa PlusTV Verraton -paketti kuuden kuukauden määräaikaisella tilauksella ja saat avauksen veloituksetta (etusi 39,90 €) sekä kuusi ensimmäistä kuukautta hintaan 14,95 €/kk + korttimaksu 2,99 €/kk (etusi 30,00 €).