Maksu-TV

Maksu-TV ja maksulliset kanavat ovat yleistyneet Suomessa vauhdilla. Kanavatarjonta onkin varsin kattava. Maksukanavia tarjoavia yrityksiä ei ole kuitenkaan kovin montaa ja vertailu on helppoa. Maksu-TV kanavat ovat tarjolla antenni, kaapeli ja satelliitti televisioon. Korkealaatuiset HD kanavat ovat saatavilla myös monen HDTV laitteiston omistajan iloksi.

Maksu-TV kanavapaketit ovat helppoja hankkia. Antenni- ja kaapelitalouksien kohdalla tarvitaan vain maksu-TV kortti, jolla maksullisten kanavien salaus voidaan purkaa. Kortti asennetaan digiboksiin tai televisioon ja katselu voi alkaa. Tarkista, että digiboksissa tai televisiossai on tarvittava korttipaikka (yleensä Conax tyyppinen). Nykyään korttipaikka löytyy käytännösssä kaikista laitteista.

Satelliitti-TV kanavapaketit vaativat myös muuta laitteistoa maksu-TV kortti ja kortinlukijallinen digiboksi tai televisio. Yleensä nämä laitteet ja niiden asennus sisältyy satelliitti-TV palvelun kuukausimaksuun. Kannattaa myös huomioida, että tarvitse satelliittilautaselle sopivan asennuspaikan. Satelliitti-TV:tä voidaan pitää hieman vaivalloisemmasta asennuksesta huolimatta television ystävän parhaana kaverina.

Mikä maksu-TV minulle?

Ohessa linkit maksu-TV operaattoreiden tarjoussivuille helpottamaan vertailu:
Satellittikanavat:

  • Canal Digital - Asennus 0 euroa! Formula 1 ja SM-Liiga. HD digiboksi 10 euroa. Nettiostajan etu: -20 euroa
Antenniverkkoon:
  • PlusTV - Tilaa PlusTV Verraton -paketti kuuden kuukauden määräaikaisella tilauksella ja saat avauksen veloituksetta (etusi 39,90 €) sekä kuusi ensimmäistä kuukautta hintaan 14,95 €/kk + korttimaksu 2,99 €/kk (etusi 30,00 €).